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The 
Licence Plate Display 

Regulations

being

Chapter V-2.1 Reg 21 (effective December 9, 2004)as 
amended by Saskatchewan Regulations 42/2014.

NOTE:
This consolidation is not official. Amendments have been 
incorporated for convenience of reference and the original statutes 
and regulations should be consulted for all purposes of interpretation 
and application of the law. In order to preserve the integrity of the 
original statutes and regulations, errors that may have appeared 
are reproduced in this consolidation.
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CHAPTER V-2.1 REG 21
The Vehicle Administration Act

Title

1  These regulations may be cited as The Licence Plate Display Regulations.

Interpretation

2  In these regulations, “authority” means any province or territory of Canada, 
state of the United States of America, any other country or jurisdiction within a 
country, or any international organization of countries.

17 Dec 2004 cV-2.1 Reg 21 s2.

Prohibition

3(1)  Subject to subsections (2) and (3), no person shall display on the front of a 
vehicle registered in Saskatchewan:

(a)  a licence plate issued by Saskatchewan, unless:

(i)  the vehicle predates 1977 and the licence plate predates 1977;

(ii)  the licence plate is identical to the licence plate displayed on the 
rear of the vehicle; or

(iii)  the vehicle is a power unit or snowmobile;

(b)  an outdated licence plate issued by an authority other than Saskatchewan;

(c)  a valid licence plate issued by an authority other than Saskatchewan, 
unless:

(i)  the use of the licence plate is permitted by the licensing or registration 
office in that authority; and

(ii)  the licence plate is identical to the licence plate issued by the 
authority that is displayed on the rear of the vehicle; or

(d)  a novelty item that replicates or looks like a licence plate issued by 
Saskatchewan or another authority.

(2)  If the administrator approves a licence plate for use on the front of a vehicle, 
that licence plate may be displayed on the front of the vehicle.

(3)  Subsection (1) does not apply if:

(a)  the vehicle predates 1977; and

(b)  the licence plate:

(i)  is a licence plate that predates 1977 issued by an authority other 
than Saskatchewan; or

(ii)  is a novelty item that replicates or looks like a licence plate that 
predates 1977 issued by Saskatchewan or another authority.

17 Dec 2004 cV-2.1 Reg 21 s3.
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New driver placard

3.1  If an operator of a motorcycle is a new driver, that driver must display, on the back of 
any motorcycle operated by that driver, a valid licence plate issued by the administrator 
with one of the following placards:

(a)  an “L” placard if the operator of the motorcycle has a driver’s licence with a “6” 
endorsement;

(b)  an “N” placard if the operator of the motorcycle has a driver’s licence with an “M” 
endorsement with a novice “1” or “2” restriction.

6 Jne 2014 SR 42/2014 s2.

R.R.S. c.V-2.1 Reg 5 repealed

4  The Licence Plate Display Exemption Regulations are repealed.

17 Dec 2004 cV-2.1 Reg 21 s4.

Coming into force

5  These regulations come into force on the day on which they are filed with the Registrar 
of Regulations.

17 Dec 2004 cV-2.1 Reg 21 s5.


